Schepen Yves De Lausnay overleden

Op zondag 19 maart overleed schepen van sport, leefmilieu, afvalbeleid en feestelijkheden Yves De Lausnay. Hij verloor de strijd tegen een slepende ziekte. Het gemeentebestuur van Destelbergen betuigt in naam van alle mandatarissen en medewerkers zijn medeleven aan zijn partner, zijn ouders en de voltallige familie. We wensen hen bijzonder veel sterkte in deze moeilijke periode.

Vrijdagavond woonde Yves De Lausnay nog de opening bij van de nieuwe vleugel van de Sportbasisschool Heusden. Ondanks het feit dat het hem bijzonder veel energie kostte, was hij plichtbewust op post en genoot hij zichtbaar van de rondleiding. Tot het laatste uur heeft hij zich ingezet voor het gemeentebestuur. Hij vervulde zijn opdracht als schepen op zijn eigen manier: steeds met een glimlach en met respect voor de mensen om zich heen.

Het gemeentebestuur hangt de vlaggen halfstok en legt een rouwregister in het gemeentehuis van Destelbergen waarin iedereen zijn of haar medeleven kan betuigen. De uitvaartplechtigheid vindt plaats op zaterdag 25 maart om 09.00 u. in Crematorium Westlede in Lochristi.

Schepen Yves De Lausnay tijdens de officiële opening van de Kollebloem op 26 mei 2013


Onthaal
Dendermondesteenweg 430
(Gemeentehuis Destelbergen)
9070 Destelbergen
09 228 33 09
Onthaal is momenteel gesloten
Javascript is required to view this map.